2016/01/04

Sil Baştan - Chelsea Fine - Avalon'un Okçuları Serisi #1


Sil Baştan - Chelsea Fine 
Puanım 5/4,5
Üç lanet
İki erkek kardeş
Bir aşk üçgeni

Hafızasını kaybeden Scarlet ormanda tek başına ve korkmuş halde uyanır. Kaybolmuştur ve aklı karışıktır fakat tanıdık bir sese sahip Gabriel Archer'la tanışmasıyla hayatında yepyeni bir sayfa açılır. Genç adamın sesinden etkilenen Scarlet onu tanıdıkça kendisinden bir sır saklandığını da fark eder: Gabriel'ın erkek kardeşi. Tristan Archer'la tanışmasıyla hayatı giderek karmaşıklaşan Scarlet, Gabriel'dan etkilenmesine rağmen Tristan'a karşı inkâr edemediği bir çekim hissetmektedir. Gabriel neden bu kadar tanıdıktır? Scarlet, Tristan'ı niye bu kadar çekici bulmaktadır? Kardeşler neden genç kızın lanetlendiğine inanmaktadır?

Geçmişinin parçalarını birleştirmeye çalışan Scarlet, hayatının aslında… ölümü olabileceğini fark edecektir.

"Aklımı başımdan aldı. Gerçekten özgün bir eser,
okurken heyecandan nefesinizi tutacaksınız."
Ütopya

"Aşk üçgeni öyle müthiş ki herkes inanıyor, herkes seviyor ve
herkes acı çekiyor! İkinci kitabı hevesle beklemeye başladım!"
The Book Hookup

"Chelsea Fine bu müthiş aşk üçgeni ve hikâyeyle kalbimi ateşe attı. Gözyaşları, kahkahalar, müthiş bir romantizm ve gerçekten kuvvetli olay örgüsüyle hikâyeyi canlandırmasını biliyor."
I Heart Ya Books
(Tanıtım Bülteninden)


Serinin ilk kitabı tam anlamıyla çerezlik oldu. Karakter betimlemesi hikayeye giriş derken aktı gitti. Aşk üçgenini çok güzel işlemiş yazar öyle ki Gabriel'de , Tristan'da efsane.. Kim kazansa üzüleceğiz.. Ama kızların kötü çocuk sevmesinden midir? Nedir bilemedim ama Tristan'ı çok sevdim. Tüm o hırçınlığı ama aslında yapmaya çalıştığı fedakarlık güzeldi. Ee bide fantastik olunca daha ne olsun. Bir tek periler eksik ki o kadar kusurda olur..
Yalnız hikayeyi okurken kızın hafızasını kaybetmiş olması ve bu iki zeki kardeşin aslında gerçeği ondan gizlemesi çok sinir ediciydi.
Gabriel'le Scarlet birlikteyken Tristan'ın uzak kalmaya çalışması ise gerçekten işkence.. Bu yüzden Gabriel'i daha az seviyorum sanırım..
Dip not: Kitabın kapağını beğenmedim.Kapakta ki kızdan kaynaklı olabilir yada pozdan bilemiyorum ama orjinal kapağıda aynı..


''Gabriel'in Scarlet'i sevdiğine inanmak istemiyordu.Onun yerine Gabriel'in Scarlet'tan biraz hoşlandığına inanabilirdi.''

''Gabriel Scarlet'i görecekti.Onunla konuşacaktı.Ona aşık olacaktı..


Bu olacaktı. Tristan bunu durduramazdı. Ve Scarlet'i gerçekten önemsiyorsa, bunu durdurmamalıydı.''

''Dışarıdaki karanlık, pankekleri yeme düşüncesi ve Tristan'ın onu beklermiş gibi bakışları Scarlet'i...


Seviliyormuş gibi hissettirdi.''








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;