2016/02/22

Aşkın Ritmi - Kitap Yorumum


Aşkın Ritmi - Kylie Scott
Puanım 5/5
Kylie Scott, çok satan romanı Aşkın Müziği ile başladığı Stage Dive serisine Aşkın Ritmi'yle devam ediyor. Stage Dive'ın bateristi Mal Ericson, imajını acilen toparlamalıydı, en azından bir süreliğine. Koluna takacağı iyi bir kız bu sorunu çözerdi. Mal, bu planın kalıcı olması niyetinde değildi, ama hayatındaki tek doğru kızı bulmayı hesaba katmamıştı…


Anne Rollins, gençlik hayallerini ve odasının duvarlarını süsleyen rock tanrısıyla tanışmayı hayal bile etmemişti, özellikle de bu koşullar altında: Anne'in altından kalkamadığı maddi problemleri vardı. Fakat yine de partinin vahşi bateristinin sahte kız arkadaşını oynaması için sunulan teklifi kabul etmek pek de iyi sonlanamazdı. Adam ne kadar seksi olursa olsun!.. Değil mi?

"Ateşli ve eğlenceli, baş döndüren aşk romanlarından hoşlanan okurlar bu serinin her kitabına bayılacaklar." 
-Booklist (Starred Review)-

"Aşkın Ritmi hayal kırıklığına uğratmıyor. Ateşli, yaramaz ve komik! Bu adamların kesinlikle hayranları oldum ve Stage Dive nereye turneye giderse gitsin, peşlerindeyim!"    
-Up All Night Book Blog-


Aynı serinin ikinci kitabında, baterist Malcolm Ericsson ile Anne Rollins'in aşkına yelken açıyoruz. Kesinlikle birer romantik komedi olan bu serinin, en komik romanı kesinlikle bu olmalı.. 

Mal, super star, kızların sevgilisi ve grubun en ateşlisi olabilir ancak o aynı zamanda en yaramaz, en laftan anlamaz, ipe sapa gelmez ve egosu tavanlarda dolaşan üyesi.. Yavru köpek gibi kurtulamadığınız ve zaten kurtulmak istemeyeceğiniz bir erkek.. 

Anne Rollins ise, umursamaz ailesinden desteği olmayan kendi ve kız kardeşi için ayakta kalmaya çalışan kitapçıda çalışan kendi halinde bir kız.. Bir gün işten eve gelince, ev arkadaşının dairesini boşalttığını ve faturalar ile kirayı ona kilitlediğini görünce uğradığı şoktan komşularının onu bir partiye resmen zorla götürmeleri ile çıkabiliyor.

Partide herkesten uzaklaşmak istediği bir anda tanıştığı Mal ile önce kavga ediyor, sonra medeni bir ilişki kurabiliyor ve kendini ona sıkıntısını anlatırken buluyor. Beklemediği ise ertesi gün işten döndüğünde, evinin yeni eşyalarla döşenmiş ve Mal'in onun yanına taşınmış olması..

Mal ise son zamanlarda yaşadığı duygusal gerginlikler ve kimseye söylemediği sırları arasında bir çıkış yolu ararken, Anne ile sevgili rolü yapabileceklerine karar veriyor. Anne'in bu zor durumu atlatmak için başka çaresi olmamasını ise koz olarak kullanıyor ve tekrar söylüyorum zaten ''Hayır'' kelimesinin anlamını bilmiyor.


İnanılmaz komik ve zeki diyalogları olduğu kadar, duygusal sınırda da gidip gelen bu kitaba bayıldım. Günahkarlar serisinde de olduğu gibi, grubun en çocuk ruhlu, çılgı ve vahşi elemanı yine baterist.. Tesadüf mü bilmem ama artık dinlediğim grupların her elemanına kesinlikle dikkat ediyorum. 

Yabancı bu serinin kapaklarında belirli bir görsele bağlı kalıyor ancak orijinal kapağına da bayıldım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;