2016/08/23

Kayıp Kitap Yorumu // Half Bad Serie #3


Kayıp - Sally Green
Puanım 5/4

Bela ile başlayan ve Vahşi ile devam eden Nathan'ın öyküsü, serinin son kitabı Kayıp ile okuru sarsacak ve akıllardan uzun süre çıkmayacak!

Nathan Byrn bir kez daha kaçıyor.

Avcı Ak Cadılar saldırıyor! Artık hiçbir Kara Cadı güvende değil! Nathan hiç olmadığı kadar güçlü ama aynı zamanda aklını kaybetmenin eşiğinde. İttifak'ı savunmak için, İttifak'ın elindeki en güçlü silah olmak zorunda.

Ve kendisinden nefret eden cadı toplumunu kurtarmak için sevdiği her şeyi riske atması gerekiyor.


Çok severek okuduğum ve final kitabını heyecanla beklediğim serinin son kitabını da bitirmenin huzuru içindeyim. Ancak son kitap beklentimi karşılayamadı. Hikayenin sonu tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.. Klasik mutlu son olması diye düşünüp böyle bir sönük son mu uygun görmüş yazar bilemedim.

Soluk almadan sayfaları çevirdiğim bölümler çoğunlukta olsa da final kitabından beklentim farklıydı. Serinin ilk iki kitabı gerçekten hem yazım olarak hem de kurgu olarak müthişti. Bu kitapta Nathan artık tüm güçlerini edinmişti ancak yaşadıkları onun akıl sağlığını risk altına almış. Gabriel ise onun için çok endişelenen ve koşulsuz desteği ile yanında olan yegane isim.. 

Bu kurguda aslında seri daha uzatılabilirdi. Bence kitapta ki tat vermeyen kısım toparlama çalışması olmuş. Ama yine de çok sevdiğim ve soluksuz okuduğum bir kitap oldu.

Serinin Sıralaması;
1) Bela
2) Vahşi
3) Kayıp











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Okuyucular;